Aspire Nautilus 3

  • Марка: Aspire
Дългоочакваният Aspire Nautilus 3 най-накрая е тук, за да зареди допълнително вашето MTL vaping изживяване! Последният в серията Nautilus на марката е 100% съвместим с комплекта Aspire Zelos 3 и Aspire Zelos 3.
 
 
 
 
Удобен дизайн за потребителя 
 
 
 
Благодарение на дизайна за пълнене с преплъзване, пълненето става бързо и лесно! Просто отворете горната капачка и напълнете с любимата си течност без никакви проблеми. Лесна система за подмяна на изпарителя.
 
 
 
 
7 опции за въздушен поток 
 
 
Nautilus има регулируем въздушен поток отдолу. Със 7 различни настройки на въздушния поток, вие получавате пълна свобода да регулирате потока, така че да отговаря на вашия стил на вейпинг. 
 
 
 
Nautilus 3 идва с предварително инсталирана с 0.7ohm BVC Nautilus 2S изпарителна глава за богато, ароматно изпаряване с впечатляващи пари. Пакетът включва и Nautilus 1.8ohm BVC изпарителна глава, за да ви даде най-чистия аромат. Aspire Nautilus 3 е напълно съвместим с всички серии намотки Nautilus! 
 
 
 
 
 
 
 
Съдържание
 
 1x Aspire Nautilus 3 2ml 
 1x Nautilus 2S изпарителна глава 0.7Ω (предварително инсталирана)
 1x Nautilus BVC изпарителна глава 1.8Ω
 1x резервна стъклена тръба
 1x резервен drip tip
 1x О-пръстени 
 1x ръководство за потребителя
 
 
 
 
Правото на отказ и връщане за този продукт не се прилага, тъй като продуктът попада в законовите изключения по чл. 57 т. 5 от ЗЗП - доставка на запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето.
 
Връщане и/или замяна се прилага, само ако продукта е в оригиналната си опаковка, неизползван и неразпечатан.
49,00 лв. 44,00 лв.
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки