Aspire Riil X Pod Kit 700mAh

105,00 лв. 55,00 лв.
  • Марка: Aspire
Комплектът за вейп Aspire RiiL X е вейп устройство в стил кибритена кутия, което е идеално за вейпъри, които търсят нещо компактно, което да вземат в движение. Захранван от вградена 700mAh батерия, която може да бъде заредена напълно само за 20 минути.  Благодарение на ниската си мощност, той поддържа MTL изпаряване, но плъзгачът за контрол на въздушния поток също позволява вдишване в стил Restricted Direct to Lung (RDTL).
 
 
 
 
Характеристика:
 
Комплект Aspire Pod
MTL & RDTL Vaping
Вградена 700mAH батерия
Множество функции за защита
ASP чипсет
2ml пълнители за многократно пълнене
Странично пълнене
Мрежести (mesh) намотки
 
 
 
RiiL X е оборудван с ASP чипсет на Aspire, който предлага редица функции за безопасност, включително защита срещу прекомерно изпаряване, късо съединение и ниско напрежение. Благодарение на неговото активиране при вдишване, няма да ви се налага да се справяте с никакви трудни бутони. Просто дръпнете от мундщука, за да започнете да изпарявате.  На предната страна на устройството е разположен LED индикатор.
 
Пълнителите имат капацитет от 2ml и са лесни за презареждане благодарение на функцията им за странично пълнене. Устройството е съвместимо с всички изпарители от AF серията. Препоръчваме да използвате течност в съотношение 50% PG : 50%VG за най-добри резултати. Регулируемият въздушен поток ви позволява да зададете по-стегнато или по-свободно усещане при вдишване.
 
 
 
Съдържание
 
Комплект Aspire RiiL X Pod
Изпарител AF mesh 0.6ohm 
Изпарител AF mesh 1.0ohm 
RiiL X Replacement Pod
USB-C кабел за зареждане
Ръководство за употреба

 

Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки