# Меню

Aspire Veynom Air Pod Kit 2800mAh

  • Марка: Aspire
Aspire Veynom Air е най-новото допълнение към продуктовата гама на Veynom. Това универсално вейп устройство предлага MTL, RDTL и DTL вейпинг. Захранва се от вградена 2800 mAh батерия и е с елегантен 0.54-инчов OLED екран и 5 светлинни ефекта, той предлага до 80W мощност за надеждно изживяване при изпаряване. Veynom Air Pod е съвместим с изпарители от серията BP, което дава на вейпърите повече гъвкавост и опции за персонализиране.
 
 
0.54" OLED екран
 
Подобрете вашето изпаряване с удобния за потребителя 0.54″ OLED екран. Бъдете информирани и контролирайте с незабавен достъп до ключови данни като мощност, съпротивление, напрежение и ниво на батерията. Без усилие управлявайте всяка сесия с лекота.
 
 
Мощен капацитет на батерията 2800mAh
 
Насладете се на непрекъсната мощност с Veynom Air. Неговата 2800 mAh батерия и 2A бързо зареждане ви държат заредени в движение. Плюс това, с изходна мощност до 80W, разчитайте на безпроблемна производителност, където и да сте.
 
 
Страничен въздушен поток
 
Подобрете изживяването си с регулируем страничен плъзгач за въздушен поток, който позволява прецизен контрол върху входящия въздух. Настройте въздушния поток според вашите лични предпочитания, осигурявайки по-гладко и по-удовлетворяващо изтегляне всеки път, когато използвате вашето устройство.
 
Заключване или отключване на устройството
 
Просто натиснете бутона за запалване 3 пъти непрекъснато, за да заключите или отключите вашето устройство Veynom Air, осигурявайки спокойствие срещу случайно активиране и осигурявайки безопасност от неволно използване от деца.
 
 
5 регулируеми светлинни ефекта
 
Персонализирайте атмосферата си с 5-те светлинни ефекта на Veynom Air. Осъществете достъп до интерфейса за настройка, като натиснете едновременно бутоните за огън и менюто, след което превключвайте между ефектите с помощта на бутона за меню, за да отговарят безпроблемно на вашите предпочитания.
 
 
Сменяеми изпарители от серията BP, позволявайки персонализирано изпаряване. Изберете от различни опции за да настроите фино изживяването си от MTL до DTL стилове на изпаряване. 
 
Спецификации:
 
Капацитет на POD: 5ml
Съвместим с изпарители от серията BP:
 
BP Meshed Coil - 0.15Ω (60-80W)
BP Meshed Coil - 0.17Ω (45-55W)
BP Meshed Coil - 0.3Ω (30-40W)
BP Meshed Coil - 0.4Ω (25-35W)
BP - 0.6Ω (15-25W)
BP - 1.0Ω (10-16W)
 
Капацитет на батерията: 2800 mAh
Диапазон на мощността: 5-80W
Зареждане: Тype-C, 2A
82,00 лв. 79,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Aspire Veynom Air Pod Kit 2800mAh
Подобни продукти
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки