# Меню

База Bleu PG 1000ml 0mg

  • Марка: Bleu

100% пропилен гликол

USP хранителен клас

Чистота <99,8%

Сертифицирана кошер

 
 
 
 
21,00 лв.
База Bleu PG 1000ml 0mg
Подобни продукти
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки