Exvape Expromizer V5 RTA

  • Марка: eXvape
Expromizer V5 е комбинация от предишните версии V3 и V4, като взема визуални характеристики от V3 и ги комбинира с доказаните характеристики на V4. Тук управлението на течността и горният въздушен поток бяха подобрени от V4.
 
 
Въпреки че не са пропуснати функции в сравнение с предшествениците си, новият Expromizer V5 е много по-компактен със същия капацитет на резервоара.
 
 
Новият метод за горно пълнене прави презареждането с течност още по-лесно, като по този начин горната капачка вече не трябва да се сваля от изпарителя и може да се отвори, като просто се плъзга настрани. Завиващата се капачка помага да се предотврати случайното отваряне.
 
 
Контролът на въздушния поток може да се използва по два различни начина. От едната страна на Airflow Conrol има 6 отвора, които можете да отваряте и затваряте на стъпки. От другата страна има голям отвор, който можете да регулирате безстепенно.
 
 
Новият Expromizer също използва метода на въздушния поток отгоре надолу, където въздухът отгоре се насочва надолу през странично прикрепени канали и тече отдолу към намотката. Тази функция също така предотвратява изтичането на течност.
 
 
Expromizer V5 може да се използва с всякакъв вид течност, тъй като контролът на течността тук предлага широка гама за контрол на потока.
 
 
 
Лесно изграждане на единична намотка. Просто увийте намотка, свържете краищата с положителните / отрицателните стълбове и я фиксирайте на място, като затегнете винтовете.
 
 
 
ГОРНО ПЪЛНЕНЕ
 
 
Много лесна и удобна система за горно пълнене. Просто развийте и плъзнете горната капачка. Напълнете резервоара с течност и завийте обратно горната капачка.
 
 
КОНТРОЛ НА ТЕЧНОСТТА
 
 
5-степенна система за контрол на течността. Просто завъртете Liquid Control в предпочитаната позиция. Малки отвори (диаметър 1.4 mm), големи отвори (диаметър 2.0 mm).
 
89,90 лв. 69,90 лв.
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки