# Меню

Cthulhu Valor MTL RTA 2.4ml

  • Марка: Cthulhu
Вие сте начинаещ или напреднал потребител, който търси лесен за употреба MTL/RDL атомайзер? Новият Valor MTL RTA от Cthulhu е точното нещо за вас. С диаметър само 22mm и предлага обем от 2.4ml. Той е с височина 30mm без мундщука.
 
Корпусът му е изработен от неръждаема стомана 304 . Опростеността не се отнася само за вътрешната конструкция, но и за екстериора . Така ще зарадва феновете на минималистичния дизайн и наред с други неща, благодарение на диаметъра си, със сигурност ще пасне на всеки MOD. Основата предлага много пространство за манипулиране и благодарение на това монтажът е много улеснен.
 
Въздушният поток се регулира с 5 взаимозаменяеми вложки, които ви позволяват да го персонализирате по ваш вкус. Вложките се поставят директно под намотката. Можете да избирате от следните диаметри на редуктора: 0.8, 1.0, 1.2, 1.4, 1.6 и 1.8mm. Ако не поставите въздушен редуктор, диаметърът на въздушния поток ще бъде 2.5mm. В допълнение, производителят е включил допълнителни мундщуци в опаковката, с които можете също да експериментирате в рамките на настройката.
 
 
 
Параметри:
 
Диаметър: 22mm
Височина: 30mm
Обем: 2.4ml
Дек: единична намотка
Материал: неръждаема стомана 304
 
Съдържание:
 
1x Valor MTL RTA Cthulhu
5x вложка за въздушен поток
3x мундщук (един предварително инсталиран)
2x стъкло (прозрачно и матирано, едно предварително инсталирано)
1x отвертка
1x резервно уплътнение
 
 
 
 
 
Правото на отказ и връщане за този продукт не се прилага, тъй като продуктът попада в законовите изключения по чл. 57 т. 5 от ЗЗП - доставка на запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето.
 
Връщане и/или замяна се прилага, само ако продукта е в оригиналната си опаковка, неизползван и неразпечатан.
69,00 лв. 66,90 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Cthulhu Valor MTL RTA 2.4ml
Подобни продукти
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки