Еднократно вейп наргиле Dinner Lady Mango Ice

  • Марка: Dinner Lady

Mango Ice

 

 

 

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА
 
 
 
Надграждайки популярността на първото си устройство за еднократна употреба, екипът за разработка на вкусове на Dinner Lady създаде няколко чисто нови аромата и подобри издръжливостта на батерията на устройството, изходна мощност и устойчивост на намотката, за да създаде най-добрата вейп писалка, която осигурява максимален вкус за невероятно преживяване.
 
Vape Pen Dinner Lady е устройство за еднократна употреба, което е предварително напълнено с първокласна никотинова сол Dinner Lady. Завършено с луксозна компактна метална алуминиева обвивка, това еднократно устройство е елегантно, дискретно и идеално за вейпинг в движение.
 
Съдържа 20mg никотин и 1.6ohm органична памучна намотка, това добре проектирано устройство за еднократна употреба Dinner Lady осигурява плавен удар в гърлото със страхотен вкус
 
С предварително зареден резервоар с течност от 1.5ml и впечатляваща батерия от 350 mAh, вейп писалката Dinner Lady осигурява до 400 всмуквания - еквивалент на пушенето на 20 цигари, което го прави най-лесният за използване вейп за еднократна употреба при преминаване от пушене към вейпинг.
 
MCU (микроконтролният блок) осигурява максимална защита на батерията, докато управляваният PCB блок ефективно контролира и поддържа изходното напрежение за по-голяма безопасност при работа. Изработена с корпус от неръждаема стомана и в комплект със стъклопласт, монтиран в панела за въздушния поток, това устройство за еднократна употреба е огнеупорно и може да издържи на над 9кг натиск.
 
 
Произведено във Великобритания, Dinner Lady е завършен продукт, който е съвместим както с MHRA, така и с TBD. Dinner Lady управлява строги мерки за контрол на качеството в лабораториите за чисти помещения и модерните оперативни съоръжения във Великобритания.
 
 
 
КАК ДА ИЗПОЛЗВАМ:
 
 
1. Отворете външната картонена кутия и извадете съдържанието.
2. Разкъсайте опаковката на фолиото и извадете устройството за еднократна употреба.
3. Извадете и изхвърлете силиконовия щепсел и етикета в долната част на устройството.
4. Активирайте като направите всмукване - LED светлина ще свети в долната част
5. LED светлината ще мига при изчерпване - изхвърлете устройството на безопасно място
 
 
 
 
СПЕЦИФИКАЦИИ
 
 
Вместимост: 1.5ml
Батерия: 350mAh, Li-Ion клас A
Изпарител: 1.6ohm mesh
Корпус и мундщук от неръждаема стомана 304 
MCU за безопасност и защита на батерията
PCB блок за контрол на изходното напрежение
До 400 всмуквания - еквивалент на 20 цигари
Тънък и дискретен алуминиев дизайн

 

13,99 лв. 11,99 лв.
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки