eXpromizer V4 MTL RTA

  • Марка: eXvape

EXPROMIZER V4 е четвъртото поколение на MTL RTA, проектирано в Германия. Отново поставихме голям магазин за проектиране на RTA, който има лесна и удобна работа. Този път поставихме акцент върху горния въздушния поток, за да предотвратим напълно евентуални течове и да улесним използването от начинаещи. Разбира се, опитните потребители също се възползват от това подновяване.

 

За разлика от другите Top Air системи, ние сме проектирали захранване с въздух, което, въпреки горния въздушен поток, преминава отдолу до намотките, така нареченият top-to-bottom airflow

За разлика от предишните версии, каналите за течност имат пряк контакт с памука и по този начин осигуряват още по-добър поток на течност. Заедно с Liquid-Control, сега е лесно да се използва всякакъв вид течност.

Също така EXPROMIZER V4 запазва дека с единична намотка като предшественика си. Бяха направени само няколко малки промени, за да се улесни билдването

С Top Filling Top Cap, резервоарът може да се пълни бързо и лесно. Чрез затваряне на управлението на течността преди пълнене наводняването на вътрешната камера е напълно предотвратено.

62,00 лв.
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки