# Меню

Често задавани въпроси (FAQ)

Течности съдържащи никотин

Поради приети промени в Закона за тютюна и тютюневите изделия, течностите за електронни цигари съдържащи никотин са акцизна стока, съответно не могат да бъдат предлагани онлайн. Пълната гама на продуктите ни можете да намерите във физическите ни магазини в София и Варна.

Каква е разликата между Longfill и Shortfill?

 

 

 

 
 
Shortfill е бутилка от 60 или повече ml, съдържаща 50 или повече ml готова за употреба безникотионва течност с възможност за добавяне на никотинови шотове. Shortfill е чудесен избор за вейпери, които предпочитат течност с ниско съдържание на никотин от 3 до максимум 6mg. 
 
Предимства: след добавяне на никотинов шот ( може и да не се добавя), течността е готова за употреба веднага. Недостатъци: ограничение от към сила на никотина
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Longfill е бутилка от 60 или повече ml, съдържаща 20 или повече ml ароматен концентрат с възможност за добавяне на базов разтвор, като вие сами определяте силата на никотина и съотношението PG/VG.
Longfill е идеална за вейпери, които искат течност, на която имат възможността сами да определят сила на никотина и съотношение на основата.
 
 
 
Предимства: сами определяте силата на никотина и съотношението PG/VG
Недостатъци: нужно технологично време за "озряване" на сместа, не можете да използвате веднага
 
 
Как да използвате Longfill?
 
Просто изберете любимия си аромат за да създадете течност с предпочитаната от вас сила на никотин.
 
След като добавите база в бутилката, разклатете добре сместа и я оставете на хладно тъмно място за максимално дълго време за максимално добър резултат ( препоръчително до 10-14 дена. След това време разклатете добре още веднъж и  използвайте сместа като всяка друга е-течност.
 
 
 
 
Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки