Бездимна Е-цигара за загряване на тютюневите стикове

 

 

 

KamryTech KeCig 2.0 Plus Heating Stick е хибрид между конвенционалните и електронни цигари. Новото устройство използва истински пълнители от тютюн, но вместо да ги изгаря, за да произведе опасен дим и катран, то го загрява и произвежда пара от тютюн. За мнозина електронните цигари се оказаха жизнеспособна алтернатива на пушенето, задоволявайки желанието си за никотин. Съществуват обаче и много пушачи, които намират вкуса на истински тютюн толкова труднен за замяна, че продължават да рискуват живота си, като продължават да пушат. Именно към тях е насочен новият продукт на KamryTech с  новата си KeCig 2.0 Plus бездимна цигара.

 

 

Бездимната цигара KeCig 2.0 Plus изглежда като електронната, но всъщност е много различна по отношение на функционалността си. Вместо никотинова течност, тя използва истински тютюн във формата на малки цигари ( Heets ), които се загряват при висока температура, но няма процес на горене. Миниатюрните цигари, наречени "Heets Sticks", се вмъкват в нагревателното устройство KeCig 2.0 Plus, като само филтъра остава отвън. Нормалните цигарите изгарят при около 800 градуса по Целзий, докато при KeCig 2.0 Plus тютюна се нагрява до 350 градуса, като липсва катрана и дима.

 

 

 

Как работи Kamry KeCig 2.0 Plus?

  

Kamry KeCig 2.0 Plus е система за пушене на тютюневи стикове включваща 3 основни компонента – тютюнев стик (HEETS), държател (KeCig 2.0 Plus) и зарядно устройство.

 

 

 

За да се използва Kamry KeCig 2.0 Plus, потребителят вкарва тютюнев стик (HEETS) в предназначеното за това гнездо на KeCig 2.0 Plus. Холдъра на KeCig 2.0 Plus съдържа електронно контролиран нагревател, който загрява тютюна. Потребителят натиска бутона, за да включи нагревателя с 5 последователни клика и изчаква, докато светлинния индикатор на около командния бутон започне да свето постоянно в бяло. По време на пушене не се натиска нищо.

 

 

 

 

 

 

Kamry KeCig 2.0 Plus Heating Stick включва:

 

1x Kamry KeCig 2.0 Plus с батерия 650mAh

1x камера за загряване Kamry KeCig 2.0 Plus

1x USB кабел за зареждане на батерията

1x силиконов пръстен

10 x специални клечки за почистване на камерата

 

 

 

 

 

ВНИМАНИЕ!

  • Това устройство не е класическата електронна цигара и не може да бъде използвано с течности за електронни цигари!
  • Това устройство може да бъде използвано САМО с тютюневи стикове HEETS и те НЕ са включени в комплекта.
  • GREEN CIGAR® няма правомощията да предлага тютюневи стикове HEETS, които могат да бъдат намерени в специализираните магазини за продажба на тютюневи изделия
  • Това устройство използва технология на подгряване на тютюна.  

 

 

 

Гаранция: 3 месеца

 

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

KamryTech KeCig 2.0 Plus Heating Stick

  • Марки Kamry
  • Модел: KeCig 2.0 Plus Heating Stick
  • Наличност: В наличност
  • 99.00лв
  • 79.90лв


Опции


Етикети: KamryTech, KeCig, 2.0, Plus, Heating, Stick

ЗАБРАНЕНО ЗА ЛИЦА ПОД 18 ГОДИНИ!