• Aspire Feedlink Squonk Revvo MOD


 

 

 

Aspire Feedlink Revvo е изцяло нов Squonk MOD с леко преработен картомайзер Revvo.  Revvo e картомайзер е със страхотна, новаторска ARC изпарителна глава, но сега заедно с модул за самопочистване, Feedlink. Връзката Feedlink е един модул за байпас на батерията 18650 с всички функции за качество и безопасност, които сте очаквали от Aspire. Той е много ергономичен в ръката и лесен за работа.

 


 

Размери на комплекта

 

 

 


Моделът за "захващане на пистолет", включващ резервоара, е ергономично оформен и приляга плътно в ръката, лесен за използване отляво или отдясно

 

 

Изглед на компонентите

 

 

 

Картомайзерът има същия страхотен регулируем въздушен поток с три големи входа за въздух и е снабден с версия 2ml, съвместима с TPD, без да е необходим по-голям резервоар поради системата за пълнене на дъното в стил "squonk", просто изтласкайте бутилката за пълнене и е пълна и готова да излезе отново.

 

 

 

Зареждане на squonk бутилката

 

 

 


Просто завъртане на винта за задържане на бутилката обратно на часовниковата стрелка с освобождаване на носача на бутилката . Извадете бутилката от носача, развийте металната капачка и тръбата за захранване и я запълнете с любимата си течност. 

 

 

Инсталиране на батерията

 

 

 

Подобно като пълненето на бутилката, просто отвийте капачката на батерията в основата на модула, поставете нова 18650 батерия

 

 

 

 

Показание за живота на батерията

 

 

 

 

Гаранция: 3 месеца

 

 

 

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Aspire Feedlink Squonk Revvo MOD

  • Марки Aspire
  • Модел: Aspire Feedlink Squonk Revvo MOD
  • Наличност: В наличност
  • 159.00лв
  • 139.00лв


Опции


Етикети: Aspire, Feedlink, Squonk, Revvo, MOD

 

ЗАБРАНЕНО ЗА ЛИЦА ПОД 18 ГОДИНИ!

ГРИЙН СИГАР ООД НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НЕПЪЛНОЛЕТНИ ЛИЦА, КОИТО СА СЕ СЪГЛАСИЛИ С УСЛОВИЯТА ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ТОЗИ УЕБСАЙТ И СА ПОДАЛИ НЕВЯРНА ИЛИ ЗАБЛУЖДАВАЩА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЕБЕ СИ!