TESLA NANO 120W STEAMPUNK STYLE екстравагантен ретро външен вид и висока производителност - да, това е Teslacigs Nano 120W, която ще ви впечатли със сигурност. Nano 120W използва 2бр батерии 18650 ( не са включени в комплекта) и има максимална мощност от 120W.  Впечатляващ корпус от цинкова сплав, ярък OLED екран, превключвател и TC / TCR / VW режими. В допълнение има няколко нови функции, като функция памет, новаторски контрол на вкуса и потребителски режим. Ако сте от типа вейпъри, който обичат мощни и ретро устройства, няма причина да не вземете Nano 120W!

 

 

 

 

 

КОМПОНЕНТИ

 

 

 

 

 

 

СПЕЦИФИКАЦИИ

 

 

 

 

 

 

 

STEAMPUNK STYLE

 

 

 

 

Nano 120W интегрира STEAMPUNK елементи и ретро метална текстура. Този изящен дизайн представлява не е само един обикновен МОД, но е и произведение на изкуството.

 

 

 

ЛЕСЕН БУТОН ON/OFF

 

 

 

С превключвателния бутон можете да включите или изключите Nano 120W лесно. Не е необходимо да натискате пет пъти бутона, за да включите / изключите устройството, което значително увеличава времето за изчакване.

 

 

 

 

 

120W POWER

 

 

 

Поддържа режим VW / TC / TCR, а максималната изходна мощност може да достигне до 120W, което осигурява облаци от пара и добър вкус

 

 

 

ИНОВАТИВЕН КОНТРОЛ НА ВКУСА

 

 

Съвсем четири вида вкус са създадени, за да отговорят на различните нужди на потребителите. Нормален / мек / твърд / потребителски режим, винаги има един за вас.

 

 

 

РЕЖИМ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ

 

 

 

 

РЕЖИМИ TC / TCR / KA

 

 

 

Максималната температура може да се настройва между 100 ° C и 300 ° C, а съпротивлението на изпарителя е от 0.05Ω to 1.0Ω (режим TC / TCR) или 0.1 Ω to 3.0Ω (режим KA). ). С новата функция TCR (Температурен коефициент на съпротивление), налична в устройството, можете да персонализирате контрола на температурата (Ni200 / Ti / SS316)

 

 

ФУНКЦИЯ ПАМЕТ

 

 

 

Запазване на текущите параметри за настройка в режим памет, включително: мощност / TCR / температура / изходен режим / режим на вкус, можете да зададете 3 групи данни.

 

 

ПРЕДУПРЕЖДЕНЕ ЗА БАТЕРИИТЕ

 

 

 

Моля, не използвайте батерии с нарушена изолация в продуктите на Teslacigs. Поставете батериите в устройството според правилните посоки. Teslacigs както и съответния дилър/магазин не носи отговорност за щети, причинени от използването на батерии, която не отговарят на стандартите.

 

 

ПОВЕЧЕ ЗАЩИТА

 

 

 

Nano 120W има множество защити, вградени в чипсета

 

 

ВАЖНО!

Както при всички подобни устройства от висок клас, производителя умишлено е премахнал възможността батериите да бъдат зареждани директно. За целта, Ви съветваме да си закупите външно зарядно устройство, което можете да изберете от ТУК

 

 

 

 

 

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Teslacigs Nano 120W

  • Марки Tesla
  • Модел: Teslacigs Nano 120W
  • Наличност: Не е в наличност
  • 119.00лв
  • 109.00лв


Етикети: Teslacigs, Nano, 120W

 

ЗАБРАНЕНО ЗА ЛИЦА ПОД 18 ГОДИНИ!

ГРИЙН СИГАР ООД НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НЕПЪЛНОЛЕТНИ ЛИЦА, КОИТО СА СЕ СЪГЛАСИЛИ С УСЛОВИЯТА ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ТОЗИ УЕБСАЙТ И СА ПОДАЛИ НЕВЯРНА ИЛИ ЗАБЛУЖДАВАЩА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЕБЕ СИ!