EXPROMIZER V4 е четвъртото поколение на MTL RTA, проектирано в Германия. Отново поставихме голям магазин за проектиране на RTA, който има лесна и удобна работа. Този път поставихме акцент върху горния въздушния поток, за да предотвратим напълно евентуални течове и да улесним използването от начинаещи. Разбира се, опитните потребители също се възползват от това подновяване. 

За разлика от другите Top Air системи, ние сме проектирали захранване с въздух, което, въпреки горния въздушен поток, преминава отдолу до намотките, така нареченият top-to-bottom airflow

За разлика от предишните версии, каналите за течност имат пряк контакт с памука и по този начин осигуряват още по-добър поток на течност. Заедно с Liquid-Control, сега е лесно да се използва всякакъв вид течност. 

Също така EXPROMIZER V4 запазва дека с единична намотка като предшественика си. Бяха направени само няколко малки промени, за да се улесни билдването.

С Top Filling Top Cap, резервоарът може да се пълни бързо и лесно. Чрез затваряне на управлението на течността преди пълнене наводняването на вътрешната камера е напълно предотвратено.

 

 

 

 

Лесно билдване. Просто свържете краищата с положителните / отрицателните позиции и фиксирайте, като затегнете винтовете.

 

 


 

Много лесна и удобна система за пълнене. 

 

 

 

Просто развийте горната капачка. Напълнете резервоара с течност и завийте горния капак.

 

 

 

 

5 стъпки система за контрол на течността. Просто завъртете  до предпочитаната позиция. Малки отвори (диаметър 1.4 mm), големи отвори (диаметър 2.0 mm).

 

 


6 стъпки регулиране на въздушния поток. Просто завъртете пръстена на въздушния поток до предпочитаната позиция. Размерите на отворите с диаметър само 1.0mm осигуряват хубав MTL въздушен поток.

 

 

 

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

eXvape Expromizer V4 MTL RTA 2ml Polished

  • Марки eXvape
  • Модел: Expromizer V4 MTL RTA
  • Наличност: В наличност
  • 99.00лв
  • 79.90лв


Етикети: еXvape, Expromizer, V4, MTL, RTA, 2ml, Polished

 

ЗАБРАНЕНО ЗА ЛИЦА ПОД 18 ГОДИНИ!

ГРИЙН СИГАР ООД НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НЕПЪЛНОЛЕТНИ ЛИЦА, КОИТО СА СЕ СЪГЛАСИЛИ С УСЛОВИЯТА ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ТОЗИ УЕБСАЙТ И СА ПОДАЛИ НЕВЯРНА ИЛИ ЗАБЛУЖДАВАЩА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЕБЕ СИ!