AUGVAPE OCCULA RDA е с диаметър 24mm. Характеризира се с иновативна конструкция за закрепване от вътрешната страна за лесно изграждане на единични или двойни намотки. С регулируемите отвори за въздушния поток и капака на купола, AUGVAPE OCCULA ще ви донесе неповторим вкус.

AUGVAPE OCCULA RDA е сътрудничеството между AUGVAPE и TWISTED MESSES. Той разполага с двойни постове с големи M3 винтове, които правят дека много лесн за билдване. Той е съвместим както с единична, така и с двойна намотка. Дизайнът на горния капак на AUGVAPE OCCULA намалява пространството в камерата и подобрява аромата. AUGVAPE OCCULA RDA също се доставя с BF щифт, така че е съвместим с повечето squonker MOD

 

 

Диаметър: 24mm 
Тип: единична / двойна намотка RDA 
ПИН: 510 резба

 

1x AUGVAPE OCCULA RDA
1x Hex Allen ключ
1x BF Pin
Резервни части и O-пръстени

 

 

 

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

AUGVAPE OCCULA RDA

  • Марки Augvape
  • Модел: AUGVAPE OCCULA RDA
  • Наличност: В наличност
  • 65.00лв
  • 55.00лв


Опции


Етикети: AUGVAPE, OCCULA, RDA

 

Нашите продукти могат да бъдат закупени само от лица над 18 години! Никотинът може да предизвика пристрастяване дори при използване на електронна цигара!    
Препоръчваме нашите продукти предимно за лица използващи електронни цигари и за тези, които все още са активни пушачи и които искат да изберат електронната цигара вместо традиционното пушене.


ГРИЙН СИГАР ООД НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ за непълнолетни лица, които се са съгласили с  УСЛОВИЯТА ЗА ПОЛЗВАНЕ на този уебсайт и са подали заблуждаваща или невярна информация за себе си!