Специално разработен за любителите на MESH картомайзерите, Damn Vape DOOM RTA е тук за да ви предостави най-чистия вкус и най-големите облаци от пара. Включени са двата вида предварително изработени mesh намотки, FOTHTAIL-M и Mesh Jig. DOOM RTA е изключително лесен за билдване. Освен това той има уникален дизайн на дека, който позволява много лесно да отрежете памука точно на ръба

С уникалната си 3D Liquid Flow System, DOOM RTA осигурява отлично преминаване на течността и ефективно намалява риска от прегряване

 

 

 

 


Параметри

Размер: 26 x 31.6mm 
Капацитет: 4ml 
Mesh намотки: Quad-Mesh 0.11ohm; Hex-Mesh 0.13ohm 
Drip tip: 810 POM 
Материал: неръждаема стомана

 

 

1 x DOOM RTA (4ml)
1 x допълнителна стъклена тръба
2 x MESH намотки
2 х памук FOXTAIL-M
1 х MESH jig
1 x ръководство за потребителя
1 x резервни части

 

 

 

 

 

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Damn Vape DOOM Mesh RTA 4ml

  • Марки Damn Vape
  • Модел: Damn Vape DOOM Mesh RTA 4ml
  • Наличност: В наличност
  • 69.00лв
  • 59.00лв


Опции


Етикети: damn vape doom mesh rta 4ml, damn vape, rda, rta, rdta, promocii, kartomajzeri i atomajzeri

 

Нашите продукти могат да бъдат закупени само от лица над 18 години! Никотинът може да предизвика пристрастяване дори при използване на електронна цигара!    
Препоръчваме нашите продукти предимно за лица използващи електронни цигари и за тези, които все още са активни пушачи и които искат да изберат електронната цигара вместо традиционното пушене.


ГРИЙН СИГАР ООД НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ за непълнолетни лица, които се са съгласили с  УСЛОВИЯТА ЗА ПОЛЗВАНЕ на този уебсайт и са подали заблуждаваща или невярна информация за себе си!