Uwell Amulet Kit е първато хибридно устройство в света, което съвместява отлична POD система и функционален часовник. То с вградена батерия 370mAh и с 2ml вместимост. Носите го на китката си, като с едно докосване проверявате датата и часа. Ориентацията на екрана му се променя според ръката, на която сте свикнали да носите часовник. За още по-лесно използване, устройството е без бутон. Работи с Pro-FOCS технология за тест на вкуса чрез контрол на температурата, която гарантира оптимален аромат. Система за защита от прах предпазва компонентите и удължава живота му. Разполага с множество защити, които гарантират безопасната му употреба.

 

 

 

 

Параметри


Размери: 47.7 x 37.5 x 17.2mm
Материали: PCTG, силикон
Капацитет за течност: 2ml
Батерия капацитет: 370mAh
Изходяща мощност: 10W Max
Съпротивление: 1.6ohm

 

 

Продуктът включва


1 x Uwell Amulet устройство
1 x Micro USB кабел
1 x Инструкции за употреба

 

 

 

 

 

 

 

 

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Uwell Amulet Kit

  • Марки Uwell
  • Модел: Uwell Amulet Kit
  • Наличност: В наличност
  • 129.00лв
  • 79.00лв


Опции


Свързани продукти

Uwell Amulet Pod Cartridge 2ml

Uwell Amulet Pod Cartridge 2ml

Uwell Amulet Pod Cartridge 2ml    ..

13.00лв

Етикети: Uwell, Amulet, Kit

 

Нашите продукти могат да бъдат закупени само от лица над 18 години! Никотинът може да предизвика пристрастяване дори при използване на електронна цигара!    
Препоръчваме нашите продукти предимно за лица използващи електронни цигари и за тези, които все още са активни пушачи и които искат да изберат електронната цигара вместо традиционното пушене.


ГРИЙН СИГАР ООД НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ за непълнолетни лица, които се са съгласили с  УСЛОВИЯТА ЗА ПОЛЗВАНЕ на този уебсайт и са подали заблуждаваща или невярна информация за себе си!