• Wotofo COG MTL RTA 3ml

 

 

 

 

 


Предназначен за феновете на MTL вейпинга, този RTA е проектиран специално за тези, които предпочитат никотинови соли или течности с по-високо ниво на никотина. 

 

 

 

 

 

 

ВЪЗДУХЪТ ВСЪЩНОСТ ДОСТИГА ДО НАМОТКАТА

 

 

 

 

 

Въпреки, че въздушният отвор на основния пръстен може да се регулира, традиционните MTL RTA поемат въздух от вътрешната част на основата с едноразмерен вход към намотката, което всъщност все още не е наистина регулиран контрол на въздушния поток. COG, използва зъбен механизъм и има 5 различни вътрешни входа за въздух, които прецизно контролират количеството въздух приближаващ се до намотката, давайки на потребителите на MTL най-реалното усещане

 

 

 

МЕХАНИЗЪМ ЗА ФИНО НАСТРОЕН ВЪЗДУШЕН ПОТОК

 

 

 

 


COG MTL RTA има иновативен зъбен механизъм за много прецизна настройка на въздуха. Просто завъртете основата, за да прецизирате перфектната настройка. Докато основният пръстен се движи, механизмът предава въртеливото движение към вътрешната предавка, която работи като револвер цилиндър, като изравнява 1 от 5-те вътрешни входа с единствения канал, който насочва точно количество въздух точно под намотката.

 

 

 

 

 


ТЕНДЕНЦИЯТА ЗА ПРОЗРАЧНОСТ

 

 

 

 

 

 

 COG MTL RTA е проектиран с креативна прозрачност в горната и долната част. 

 

 

 

 

 


Той има невероятно опростена структура. COG разполага със скоби за пружини за по-лесен и бърз монтаж на намотки. Дека е с подходящ размер за билдване на MTL намотки, той ще ви достави гъсти и ароматни облаци пара

 

 

 

 

 

* Капацитет: 3ml 
* Диаметър: 22mm
* 5 позиции на контрол на въздушния поток 

 

 

 

 

 

 


В комплекта:

1бр COG MTL RTA
2бр Thick Cotton Strip 2.5mm
1бр Dual Core Fused Clapton Coil Ni80 30G*2+38G - 0.8ohm
1бр Single-Strand Coil Ni80 28G - 1.2ohm
1бр Кръстата отвертка
1бр Ръководство на потребителя
О-пръстени

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Wotofo COG MTL RTA 3ml

  • Марки Wotofo
  • Модел: Wotofo COG MTL RTA 3ml
  • Наличност: В наличност
  • 75.00лв
  • 69.90лв


Опции


Етикети: Wotofo, COG, MTL, RTA, 3ml

 

Нашите продукти могат да бъдат закупени само от лица над 18 години! Никотинът може да предизвика пристрастяване дори при използване на електронна цигара!    
Препоръчваме нашите продукти предимно за лица използващи електронни цигари и за тези, които все още са активни пушачи и които искат да изберат електронната цигара вместо традиционното пушене.


ГРИЙН СИГАР ООД НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ за непълнолетни лица, които се са съгласили с  УСЛОВИЯТА ЗА ПОЛЗВАНЕ на този уебсайт и са подали заблуждаваща или невярна информация за себе си!