Innokin CoolFire Z80 Zenith II

  • Марка: Innokin

Innokin CoolFire Z80 Zenith II

 

 

 

Innokin Technology представя новия комплект Innokin CoolFire Z80 Zenith II. CoolFire Z80 разполага със същата Vaping технология от четвърто поколение, включена в Sensis, удължава живота на изпарителя и усилва вкусовете за ненадминато изживяване.
 
CoolFire Z80 е 80-ватов мод, който разполага със сменяема батерия 18650. В CoolFire Z80 има два впечатляващи режима: режим F0 и Refresh. F0 използва променлив ток (AC), за да произведе форма на вълната, която се движи непрекъснато, докато вейпвате. Това е възможно чрез изпращане на електрически изход много по-прецизно и ефективно през изпарителя. Можете да го регулирате в херци, за да съответства на вашия изпарител и течност. Когато се съчетае правилно, F0 удължава живота на изпарителя, осигурява по-плавен топлопренос и дори подобрява вкуса на течността. 
 
Refresh ви позволява да опреснявате ръчно изпарителя между дръпките, за да осигурите по-добър вкус и за да удължите живота на изпарителя. Обновяването работи при четиридесет процента от зададената мощност, за да осигури повече течност, както и да не прегрее намотката.
 
 
 Zenith II е с прецизен въздушен конторл за по-стегнато или по-плавно вдишване от устата към белия дроб (MTL) и по-голями отвори за въздушен поток за ограничаване на директното изпаряване (RDL). Горната капачка има силиконов уплътнителен отвор, който предотвратява  теч при зареждане. Zenith II поддържа двете ключови характеристики, които правят радостта да се използва ежедневно. Супер лесното завъртане за зареждане на горната капачка и лесна за почистване система и подмяна. Той е съвместим с цялата серия Z-Coils.

 

 

 

Параметри:
 
Размер на комплекта: 131.75 * 38.30 * 27.60mm
Материал: цинкова сплав
Изходна мощност: 6-80W
Диапазон на напрежението: 1-7.5V
Диапазон на съпротивление: 0.1 Ω-3.5Ω
F0 Hz обхват: 20 - 500Hz
Време за изключване: 3-18s регулируемо
Зареждане: Type-C, 5V / 1.7V
 
 
 
Картомайзер Zenith II 
 
Капацитет: 5.5ml
Съпротивление: Z 0.8ohm MTL (14-17W)
Z  0.3ohm RDL  (30-40W)
Макс. изходен ток: 28.5A
ПИН: 510
145,00 лв. 119,00 лв.
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки