Изпарителна глава GS H2S Dual 1.8 / 2.0ohm

Изпарителна глава GS H2S Dual 1.8ohm

 

 

Подходяща за картомайзери GS H2S, Liqua Q

4,50 лв.
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки