Изпарителна глава GS H2S Dual 2.0ohm

Изпарителна глава GS H2S Dual 2.0ohm

 

 

Подходяща за картомайзери GS H2S, Liqua Q

Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки