Изпарителна глава Smok Prince Q4 Core 0.4ohm

  • Марка: Smok

Изпарителна глава Smok Prince Q4 Core 0.4ohm

 

   

  • Съпротивление: 0.4ohm

  • Диапазон на мощност: 40 - 100W

  • Препоръчителна мощност: 60 - 80W

   

 

Посочената цена е за 1бр

Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки