Изпарителна глава Smok Prince V12-Strip Core 0.15ohm

  • Марка: Smok

Smok Prince V12-Strip Core 0.15ohm

 

    

  • Плътен и наситен аромат

  • Ще се насладите на облаци пара

  • Съпротивление: 0.15ohm

  • Диапазон на мощност: 40 - 100W

  • Препоръчителна мощност: 80 - 100W

     


Посочената цена е за 1бр

Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки