Изпарителна глава Smok Prince V12 T10 Decuple Core 0.12ohm

  • Марка: Smok

Smok Prince V12 T10 Decuple Core 0.12ohm

   

 

 

Посочената цена е за 1бр

Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки