Изпарителна глава Smok Prince V12 X6 Sextuple Core 0.15ohm

  • Марка: Smok

Smok Prince V12 X6 Sextuple Core 0.15ohm

   

 

 

Посочената цена е за 1бр

Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки