Изпарителна глава Smok TFV16 Conical Mesh Coil 0.2ohm

  • Марка: Smok

Изпарителна глава Smok TFV16 Conical Mesh Coil 0.2ohm

 

 

 

  • Съпротивление: 0.2ohm
  • Препоръчителна мощност: 60W - 85W

 

Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки