Изпарителна глава Smok TFV16 Dual Mesh Coil 0.12ohm

  • Марка: Smok

Изпарителна глава Smok TFV16 Dual Mesh Coil 0.12ohm

   

 

 

  • Съпротивление: 0.12ohm
  • Диапазон на мощност: 80 - 160W
  • Препоръчителна мощност: 120W
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки