Изпарителна глава Smok TFV16 Mesh Coil 0.17ohm

  • Марка: Smok

Изпарителна глава Smok TFV16 Mesh Coil 0.17ohm

 

 

 

  • Съпротивление: 0.17ohm
  • Препоръчителна мощност: 120W

 

Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки