Изпарителна глава Smok TFV16 Triple Mesh Coil 0.15ohm

  • Марка: Smok

Изпарителна глава Smok TFV16 Triple Mesh Coil 0.15ohm

 

 

   

  • Съпротивление: 0.15ohm
  • Препоръчителна мощност: 90W

 

Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки