Изпарителна глава Smok V12 Prince Mesh 0.15ohm

  • Марка: Smok

Smok Prince V12 Mesh 0.15Ω 

 

 

 

 

  

  • Плътен и наситен аромат

  • Ще се насладите на облаци пара

  • Съпротивление: 0.15ohm

  • Диапазон на мощност: 40 - 80W

  • Препоръчителна мощност:60 - 70W

   

 

 


Посочената цена е за 1бр

Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки