Изпарителна глава Smok V12 Prince Triple Mesh 0.15ohm

  • Марка: Smok

Smok Prince V12 Triple Mesh 0.15Ω 

 

 

 

      

  • Плътен и наситен аромат

  • Ще се насладите на облаци пара

  • Съпротивление: 0.15ohm

  • Диапазон на мощност: 80 - 130W

  • Препоръчителна мощност: 100 - 120W

   


Посочената цена е за 1бр

Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки