Изпарителна глава Smok Vape Pen 22 STRIP 0.15ohm

  • Марка: Smok

Изпарителна глава Smok за Vape Pen 22/ Vape Pen Plus STRIP 0.15ohm

 

 

 

 

 

  Обявената цена е за 1бр

 

Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки