Изпарителна глава VooPoo PnP-M2 0.6ohm

  • Марка: VooPoo

Изпарителна глава VooPoo PnP-M2 0.6ohm

  

 

  MESH изпарителна глава със съпротивление 0.6ohm и поддържа мощност 20-28W      

Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки