Кремообразно плодово лакомство, приготвено от най-добрите сладкари. Лимонов пай с пухкава меренга и сочна лимонова кора.
Миксирайте 20% с базов разтвор по избор
Препоръчително време за зреене на сместа: 5-7дена
Сладка дъвка Миксирайте 20% с базов разтвор по избор Препоръчително време за зреене на смест
Тютюнев микс с нотки на масло, кафява захар, карамел и ванилия, които придават лек дървесен, пика
Тютюнев аромат, който има всички онези сложни нотки, които обичате. Този аромат ще ви помогне да
Просто, сладка череша ... и няма вкус на сироп за кашлица Миксирайте 20% с базов раз
Кокосов крем с печени кафеви бадеми, бурбонска ванилия и нотка на премиум уиски. Миксирайт
Лек тютюнев аромат, с нотка на ванилия и шам фастък Миксирайте 20% с базов разтвор по и
Млечен шоколад с вкусни ягоди Миксирайте 20% с базов разтвор по избор Препоръчително време з
Зрели диви и сладки ягоди, малини, червено грозде и боровинки, които съчетават плодова свежест
Комбинация от кисели бонбони и плодови аромати. Миксирайте 20% с базов разтвор по избор
Зрели диви и сладки ягоди, малини, червено грозде, боровинки и нотка на ментол, които съчетават плод
Коктейл от кокос, ананас, бял ром и манго Миксирайте 20% с базов разтвор по избор Препоръчителн
Тютюнев аромат с нотки от череша Миксирайте 20% с базов разтвор по избор Препоръчително в
Няколко вида гурме ванилия гарнирани с домашен яйчен ликьор, мека млечна сметана и зрели сочни и сла
Това е любимият сладкиш на всеки! Възхитително тесто със сладко и кремообразно допълнение от нот
Вашите сетива ще се събудят, когато вдишате тази вкусна смес от на прясно сварена чаша кафе със
Празнувайте леките свежи вкусове на лятото с този уникален аромат на киви Миксирайте 20% с ба
Лимонов чийзкейк Миксирайте 20% с базов разтвор по избор Препоръчително време за зреене на см
Свежа ягода със сладки кремообразни аромати Миксирайте 20% с базов разтвор по избор Препоръ
Фъстъчено масло, ванилия и каноли, смесени до съвършенство Миксирайте 20% с базов разтв
Сладък ягодов крем Миксирайте 20% с базов разтвор по избор Препоръчително време за зреене на