# Меню

Moti Go Pro Pod Kit 1000mAh 4ml

  • Марка: MOTI
MOTI Go(Pro) Refillable е неговият стилен дизайн. Неговият тънък и компактен размер го прави идеален за носене в движение. Независимо дали пътувате или просто сте навън, това устройство се побира лесно в джоба или чантата ви. Дизайнът на дупката за окачване не само добавя усещане за мода, но също така има практична функция, за да предотврати загубата на устройството. Потребителите могат лесно да го прикрепят към аксесоари и да го носят със себе си.
 
Дълъг живот на батерията MOTI Go(Pro) Refillable идва с мощна батерия от 1000 mAh, която гарантира, че можете да се насладите на дълго, непрекъснато изпаряване, без да се налага да се притеснявате за постоянно зареждане. Кажете сбогом на честите прекъсвания и се насладете на непрекъснато забавление при изпаряване.
 
 
Разнообразен контрол на мощността MOTI Go(Pro) Refillable използва интелигентен микроконтролер (MCU) чип, за да осигури по-експлозивно и върховно вейп изживяване. Бутонът за захранване позволява на устройството чувствително да регулира мощността между 10W и25 W, с налични съпротивления от 0.6 Ω и 0.8 Ω. Тази иновативна функция гарантира бърза реакция и прецизно подаване на мощност, като оптимизира всяка дръпка, издигайки изживяването ви с изпаряване до нови висоти. Кажете сбогом на неравномерното производство на дим и здравейте на плавните, удовлетворяващи дръпки всеки път.

 

39,00 лв. 29,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Moti Go Pro Pod Kit 1000mAh 4ml
Подобни продукти
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки