Никотинов шот FUSION 20mg/10ml

  • Марка: Halo

Fusion by Halo 20mg/10ml

 

 

Никотинов шот без вкус

Универсална никотинова добавка за течности от типа ShakeNVape 

 

 

Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки