Никотинов шот FUSION ICE 20mg/10ml

3,40 лв.
  • Марка: Halo

Fusion ICE by Halo 20mg/10ml

 

 

Никотинов шот без вкус с изстудяващ ефект

Универсална никотинова добавка за течности от типа ShakeNVape 

 

 

Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки