Марки
Цена
 лв.
 лв.

OXVA

Филтри
Дата (ново към старо)
Ново
OXVA Origin X Uni Mesh 0.2ohm
OXVA Origin X Uni Mesh 0.2ohm

OXVA Origin X Uni Mesh 0.2ohm Посочената цена е за 1бр

OXVA Origin X DC RBA Tank 2ml

OXVA Origin X DC RBA Tank 2ml Посочената цена е за 1бр

Ново
OXVA Uni Coil RBA 0.6ohm
OXVA Uni Coil RBA 0.6ohm

OXVA Uni Coil RBA 0.6ohm Съвместима с моделите OXVA Origin и OXVA X Pod System Посо

Изпарителна глава за OXVA Origin

Изпарителна глава за OXVA Origin Посочената цена е за 1бр

Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки