Резервен POD за SMOK Nord 3ml + 2 изпарителни глави

  • Марка: Smok

Резервен POD за SMOK Nord 3ml + 2 изпарителни глави

 

 

 

В комплекта: 

 

  • SMOK Nord Pod 3ml
  • Изпарителна глава Smok Nord regular 1.4ohm
  • Изпарителна глава Smok Nord Mesh 0.6ohm
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки