Резервен POD за SMOK RPM 40 4.3ml

Резервен POD за SMOK RPM 40 4.3ml

 

 

В комплекта няма изпарителна глава.

  Посочената цена е за 1бр

 

   

 

Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки