Резервен POD за VooPoo Drag S/X 4.5ml

  • Марка: VooPoo

Резервен POD за VooPoo Drag S/X 4.5ml

 

 

 

В комплекта няма включена изпарителна глава

 

 

Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки