Резервен VooPoo VMate V2 Pod 1.2ohm 3ml

  • Марка: VooPoo

VooPoo VMate V2 Pod 1.2ohm 3ml

 

 

Съвместим с VooPoo VooPoo VMate V2

 

 

 

Обявената цена е за 1бр

 

Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки