Smok Vape Pen 22 Light Edition

45,00 лв. 39,90 лв.
  • Марка: Smok

Smok Vape Pen 22 Light Edition

 

Vape Pen 22 Light Edition е усъвършенствана версия на Vape Pen 22. Както името подсказва, в новата версия имате вградени LED светлини. Когато използвате устройството в основата на глава ще свети LED индикацията, ще можете да променяте цвета на светлините, благодарение на цветните силиконови уплътнения в комплекта. Този вейп е от типа всичко в едно, което му позволява да бъде с компактен размер. С диаметър от 22мм и капацитет на батерията от 1650mAh, този вейп ще ви осигури страхотни количество пара и несравним аромат. Всички части на Vape Pen 22 Light Edition - могат се отделят една от друга и лесно да бъдат почистени. 

 

 

Вградена 1650 mAh батерия

Вейпа е с вградена батерия и лесно може да бъде зарежда посредством Micro-USB.

Интелегентен LED индикатор

 

Изпарителна глава тип Mesh

Сравнена с традиционната изпарителна глава, Mesh разполага с доста по-голяма нагреваема площ, която се нагрява равномерно, което предразполага за по-добро изпаряване и по-добър вкус на течността.

 

Изпарителна глава тип Strip

Нов тип глава от страна на Smok, която е направена изцяло от кантал. Тази глава има огромна загряваща площ, което подпомага по бързо изпаряване на течността. Този тип глава е с удължен живот на действие, тъй като се намалява натрупването на нагар. Тази глава ще ви докара изключително плътен вкус на течността, което пък ще ви докара страхотно преживяване.

 

Въздухопроводи

Разполагате с два срещуположно разположени въздухопровода в горната част на батерията.

 

 

Гаранция: 3 месеца

В гаранцията на продукта не влиза естественото износване на капацитета на батерията, както и неправилната употреба на консумативите (изпарителни глави) или неправилното зареждане на батерията.

Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки