Марки
Цена
 лв.
 лв.

Smok

Филтри
Дата (ново към старо)
Изпарителна глава за Smok TFV18 Dual Meshed 0.15ohm

Изпарителна глава за Smok TFV18 Dual Meshed 0.15ohm Посочената цена е за 1бр

Изпарителна глава за SMOK RPM2 DC coil 0.25ohm

Изпарителна глава за SMOK RPM2 DC coil 0.25ohm Посочената цена е за 1бр

Изпарителна глава за Smok TFV18 Meshed coil 0.33ohm

Изпарителна глава за Smok TFV18 Meshed coil 0.33ohm

Изпарителна глава Smok TFV4 - T2-N2 Standart

Изпарителна глава Smok TFV4 - T2-N2 Standart Посочената цена е за 1бр

Изпарителна глава Smok TFV4 - T2-N2 Air

Изпарителна глава Smok TFV4 - T2-N2 Air Посочената цена е за 1бр

Изпарителна глава Smok Vape V2 Meshed 0.15ohm

Изпарителна глава Smok Vape Pen V2 Meshed 0.15ohm Посочената цена е за 1бр

Ново
Изпарителна глава Smok Vape Pen DC 0.6ohm
Изпарителна глава Smok Vape Pen DC 0.6ohm

Изпарителна глава Smok Vape Pen DC 0.6ohm Посочената цена е за 1бр

Ново
Изпарителна глава за SMOK RPM80 RGC RBA
Изпарителна глава за SMOK RPM80 RGC RBA

Изпарителна глава за SMOK RPM80 RGC RBA

Изпарителна глава за SMOK RPM2 DC MTL 0.6ohm

Изпарителна глава за SMOK RPM2 DC MTL 0.6ohm

Изпарителна глава за SMOK RPM Quartz 1.2ohm

Изпарителна глава за SMOK RPM Quartz 1.2ohm Съпротивление: 1.2ohm Препоръчителна мощ

Ново
Изпарителна глава за SMOK RPM2 Mesh 0.16ohm
Изпарителна глава за SMOK RPM2 Mesh 0.16ohm

Изпарителна глава за SMOK RPM2 Mesh 0.16ohm Съпротивление: 0.16ohm Диапазон на мощно

Изпарителна глава за SMOK Nord DC 0.6ohm

Изпарителна глава за SMOK Nord DC 0.6ohm Цената е за 1бр

Изпарителна глава за SMOK RPM Triple 0.6ohm

Изпарителна глава за SMOK RPM Triple 0.6ohm

Изпарителна глава за SMOK RPM MTL Mesh 0.3ohm

Изпарителна глава за SMOK RPM MTL Mesh 0.3ohm

Изпарителна глава за SMOK RPM DC 0.8ohm

Изпарителна глава за SMOK RPM DC 0.8ohm

Изпарителна глава Smok TFV16 Lite Conical Mesh 0.2ohm

Изпарителна глава Smok TFV16 Conical Mesh 0.2ohm

Изпарителна глава Smok TFV16 Lite Dual Mesh 0.15ohm

Изпарителна глава Smok TFV16 Lite Dual Mesh 0.15ohm

Изпарителна глава Smok TFV8 Baby T8 0.15ohm

Smok TFV8 Baby T8 0.15ohm Посочената цена е за 1бр

Изпарителна глава Smok Prince V12 X6 Sextuple Core 0.15ohm

Smok Prince V12 X6 Sextuple Core 0.15ohm Посочената цена е за 1бр

Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки