Стартов комплект Green Claw Grape 1ml

  • Марка: Green Claw

 

1ml /1000mg / 1gr

 

 

Отпуснете се с помощта на сместа THC-O + Delta 8 на Green Claw. THC-O e мощно производно на конопа и е известно с предизвикването на еуфорични и успокояващи церебрални ефекти, докато Delta 8 може да бъде свързан с релаксация на тялото. Тези две съединения, смесени заедно, осигуряват мощни резултати както за ума, така и за тялото. Може да се заключи, че тази идеална хибридна смес поддържа релаксация, по-добър сън и усещане за творчество. 
Имате избор от 4 апетитни вкуса.
 
*Това НЕ е CBD продукт. Delta 8 и THC-O са мощни съединения, извлечени от коноп. Моля, прегледайте всички предупреждения, разположени на гърба на вашия продукт, за допълнителна информация.
 
 
Нашите учени работиха усилено, за да ви осигурят първокласно изживяване, базирано на смес от THC-O и Delta-8. Избрахме най-добрите съставки, за да ви предоставим най-доброто качество от двата свята. Нашите базирани на терпени аромати ще ви доставят приятен вкус, докато вие можете да се възползвате от ефектите. 
 
Какво е THC-O
 
От гледна точка на факта, че канабисът THC все още не е легализиран в много държави, THC-O се използва като мощна алтернатива, получена от коноп. THC-O е химическо съединение, наречено THC-O ацетат и ви дава THC ефекта. THC-O и THC-0 обаче не са свързани, след като THC-0 означава нула THC и е типът продукт, който хората търсят, когато трябва да се тестват често. Нашият продукт, от друга страна, има комбинация от два получени от коноп THC: THC-O и Delta-8.
 
 
 
Съдържание на комплекта:
 
Батерия 700mah
Предварително зареден атомайзер 
Кабел за зареждане Type-C
 
 
 
Използвайте с повишено внимание!
Не ви препоръчваме да шофирате след употреба този продукт!
 
 
 
Можете да се запознаете с лабораторните тестове на продукта в прикачения файл
79,00 лв. 65,00 лв.
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки