Uwell Caliburn X Pod Kit 850mah

  • Марка: Uwell

Caliburn X от Uwell последната иновация от Uwell предлага безпроблемна и лесна за използване система за горно пълнене и се захранва от 850 mAh батерия.

Елегантният и стилен Caliburn X разполага с управление с един бутон. Можете да използвате този бутон, за да включите вашия комплект, да изберете между 5-20 W регулируема мощност. Когато приключите, натиснете бутона пет пъти, за да заключите комплекта. Caliburn X също ви позволява да изпарявате чрез вдишване, вместо да натискате бутона за задействане. Благодарение на активирането при вдишване и дискретното количество пара, произведено от комплекта, устройството е идеален избор за тези, които искат да имат усещането от пушене на цигара. Използвайки мрежести намотки, това лесно за използване устройство за изпаряване също осигурява изключителен вкус.

Удобният, плъзгащ се вентил за контрол на въздушния поток и изборът на 1.2 или 0.8ohm Caliburn G намотки ви позволява да персонализирате своя вейп с по-стегнато или по-свободно усещане. Този MTL вейп се съчетава перфектно никотинови соли или 50:50 е-течност. Това устройство разполага малък дисплей с лесна навигация чрез многофункционалния бутон за управление, така че можете да регулирате мощността си и да видите живота на батерията и броя дръпки. Пълнителите разполагат и с прозорец, за да можете да видите колко течност ви е останала.

 

 

 

В кутията:

 

1 x Uwell Caliburn X устройство

1 x POD Caliburn X

1 x UN2 Meshed-H 0.8 ohm Caliburn G изпарителна глава (предварително инсталирана)

1 x UN2 Meshed-H 1.2 ohm Caliburn G2 изпарителна глава (резервна)

1 x Type-C кабел за зареждане

1 x Ръководство за потребителя

 

67,00 лв. 55,00 лв.
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки