Vaporesso VM TANK 22

  • Марка: Vaporesso

Vaporesso VM TANK 22

 

 
 
Продуктът включва
 
1 x Vaporesso VM TANK 22
1 x EUC CCELL 1.0ohm изпарителна глава
1 x EUC MESHED 0.6ohm изпарителна глава
1 x резервно стъкло
О-пръстени
1 x USB Кабел
 
 
 
 
Параметри 
 
Размери: 22mm x 49mm
Вместимост: 2ml
Изпарителни глави:
1.0 Ω EUC CCELL (10-14W)
0.6 Ω EUC MESHED (16-22W)
ПИН: 510
 
 
 
54,00 лв. 45,00 лв.
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки