Марки
Цена
 лв.
 лв.

Vaporesso

Филтри
Дата (ново към старо)
Ново
Изпарителна глава Vaporesso OC Meshed 0.6ohm
Изпарителна глава Vaporesso OC Meshed 0.6ohm

Vaporesso OC Meshed 0.6ohm Съвместима с Orca Solo, Orca Solo Plus Посочената цен

Vaporesso GTX 0.8Ω MESH

Vaporesso GTX 0.8Ω MESH Restricted DTL, 12-20W(Best:18W) Съвместими с Vaporesso LUX

Vaporesso GTX 0.6Ω MESH

Vaporesso GTX 0.6Ω MESH Restricted DTL, 20-30W(Best:28W) Съвместими с Vaporesso LUX

Vaporesso GTX 0.3Ω MESH

Vaporesso GTX 0.3Ω MESH NiCr,32-45W,DTL Съвместими с Vaporesso LUXE S, Target PM80

Ново
Изпарителна глава Vaporesso FORZ  GTR Mesh 0.4ohm
Изпарителна глава Vaporesso FORZ  GTR Mesh 0.4ohm

Изпарителна глава Vaporesso FORZ GTR Mesh 0.4ohm Посочента цена е за 1бр

Ново
Изпарителна глава Vaporesso FORZ GTR Mesh 0.15ohm
Изпарителна глава Vaporesso FORZ GTR Mesh 0.15ohm

Изпарителна глава Vaporesso FORZ GTR Mesh 0.15ohm Посочента цена е за 1бр

Изпарителна глава Vaporesso GT4 Meshed 0.15ohm

Изпарителна глава Vaporesso GT4 Meshed 0.15ohm Посочента цена е за 1бр

Изпарителна глава Vaporesso GT2 0.4ohm

Изпарителна глава Vaporesso GT2 0.4ohm Посочента цена е за 1бр

Изпарителна глава Vaporesso GT CCELL 0.5ohm

Изпарителна глава Vaporesso GT CCELL 0.5ohm Съвместима с всички версии на картомайзери Vaporesso NR

Изпарителна глава Vaporesso GTM Cascade 0.4ohm

Изпарителна глава Vaporesso GTM Cascade 0.4ohm Посочента цена е за 1бр

Изпарителна глава Vaporesso GTM Cascade 0.15ohm

Изпарителна глава Vaporesso GTM Cascade 0.15ohm Посочента цена е за 1бр

Изпарителна глава Vaporesso CCELL 1.3ohm

Vaporesso CCELL 1.3ohm Съвместима с Orca Solo, Orca Solo Plus Посочената цена е

Vaporesso GTX 0.2Ω MESH

Vaporesso GTX 0.2Ω MESH NiCr,45–60W,DTL Съвместими с Vaporesso LUXE S, Target

Изпарителна глава Vaporesso GT Mesh Coil 0.18ohm

Изпарителна глава Vaporesso GT Mesh Coil 0.18ohm Съвместима с всички версии на картомайзер

Изпарителна глава Vaporesso GT CCELL2 Coil 0.3ohm

Изпарителна глава Vaporesso GT CCELL2 Coil 0.3ohm Съвместима с всички версии на картомайзери

Vaporesso Guardian CCELL Coil 0.5 / 0.6ohm

Vaporesso Guardian CCELL Coil Посочената цена е за 1бр изпарителна глава

Изпарителна глава Vaporesso GT8 0.15Ω 

Изпарителна глава Vaporesso GT8 0.15Ω Съвместима с всички версии на картомайзери Vapor

Изпарителна глава Vaporesso GT6 0.2Ω 

Изпарителна глава Vaporesso GT6 0.2Ω Съвместима с всички версии на картомайзери Vap

Vaporesso QF Meshed 0.2ohm

Vaporesso QF Meshed 0.2ohm Този изпарител е съвместим с: Vaporesso SKRR Subohm, NRG, NRG Mini

Vaporesso QF Strip 0.15ohm

Vaporesso QF Strip 0.15ohm Този изпарител е съвместим с: Vaporesso SKRR Subohm, NRG, NRG

Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки