VooPoo Argus Air Empty Pod 3.8ml

  • Марка: VooPoo

VooPoo Argus Air Empty Pod 3.8ml

 

 

Този картридж е без изпарителна глава. Годен за многократна употреба.

 

 

Посочената цена е за 1бр

 
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки