VooPoo Argus Air Pod 3.8ml

  • Марка: VooPoo

VooPoo Argus Air Pod 3.8ml

 

 

Този картридж е с изпарителна глава 0.8ohm

 

 

Посочената цена е за 1бр

 
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки