VooPoo Drag S2 Pod Kit 2500mAh 60W 5ml

  • Марка: VooPoo
Комплектът VooPoo Drag S2 е най-новото допълнение към гамата VooPoo Drag. Съчетава здравина и естетика с дизайн от цинкова сплав и покритие от имитация на кожа на гърба. Компактен с размерите си от 122 x 32.8 x 28,6mm, той е идеален за ежедневна употреба, лесен за носене.
 
VooPoo Drag S2 е с вградена 2500 mAh батерия , осигуряваща достатъчна автономност за един ден. Зареждането става лесно с включен USB-C кабел. Този комплект е оборудван с чипсет Gene.TT 2.0 на VooPoo, предлагащ максимална мощност от 60W. Има 0.96-инчов TFT екран и два бутона за регулиране на настройките и навигация между режимите Smart, RBA и Eco. Интерфейсът е проектиран да бъде интуитивен, подходящ за всички потребители.
 
VooPoo Drag S2 използва 5ml PnP X атомайзер, която лесно може да се презарежда отстрани с помощта на силиконова тапа. Той също така има регулируем въздушен поток, разположен в горната част, за да предотврати течове. Модулният мундщук ви позволява да персонализирате изживяването при изпаряване, оптимизирано за MTL или DL.
 

 

В комплекта:

 

1 x VooPoo Drag S2

1 x VooPoo PNP X Cartridge DTL 5ml

1 x VooPoo PNP X Coil 0.3ohm

1 x VooPoo PNP X Coil 0.2ohm

1 x Type-C кабел 

109,00 лв. 99,00 лв.
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки